Zonat tona të biznesit

 • OUTDOOR PROJECTS

  PROJEKTE TË JASHTME

  Kërkesa e performancës së gjeneratorit me naftë për ndërtimin në terren është që të ketë një aftësi shumë të përmirësuar kundër korrozionit dhe mund të përdoret jashtë në çdo kohë.Përdoruesi mund të lëvizë lehtësisht, të ketë performancë të qëndrueshme dhe funksionim të lehtë.KENTPOWER është një veçori e veçantë e produktit për këtë fushë: 1. Pajisja është e pajisur me gjeneratorë të lëvizshëm të papërshkueshëm nga shiu, të heshtur.2. Mbulesa e jashtme e kompletit të gjeneratorëve celularë me naftë trajtohet posaçërisht me larje zinku, fosfatim dhe elektroforezë, spërkatje elektrostatike dhe derdhje me shkrirje në temperaturë të lartë, e cila plotëson kërkesat e ndërtimit në terren.3. Sipas kërkesave të klientit, diapazoni opsional i fuqisë prej 1KW-600KW grup gjeneratorësh të lëvizshëm me benzinë ​​ose naftë.
  Shiko më shumë

  PROJEKTE TË JASHTME

 • TELECOM & DATA CENTER

  TELEKOM DHE QENDRA E TË DHËNAVE

  KENTPOWER e bën komunikimin më të sigurt.Kompletet e gjeneratorëve me naftë përdoren kryesisht për konsumin e energjisë në stacione në industrinë e komunikimit.Stacionet e nivelit provincial janë rreth 800 KW, dhe stacionet e nivelit komunal janë 300-400 KW.Në përgjithësi, koha e përdorimit është e shkurtër.Zgjidhni sipas kapacitetit rezervë.Nën 120 KW në nivel qyteti dhe qarku, në përgjithësi përdoret si njësi me linjë të gjatë.Përveç funksioneve të vetë-nisjes, vetë-ndërrimit, vetë-funksionimit, vetë-futjes dhe vetë-fikjes, aplikacione të tilla janë të pajisura me alarme të ndryshme defektesh dhe pajisje mbrojtëse automatike.Zgjidhja Kompleti i gjeneratorit me performancë të shkëlqyer dhe të qëndrueshme miraton një dizajn me zhurmë të ulët dhe është i pajisur me një sistem kontrolli me funksion AMF.Duke u lidhur me ATS-në, sigurohet që pasi të ndërpritet furnizimi kryesor me energji elektrike i stacionit të komunikimit, sistemi alternativ i energjisë duhet të jetë në gjendje të sigurojë energji menjëherë.Avantazhi • Një grup i plotë produktesh dhe zgjidhjesh ofrohen për të reduktuar kërkesat e përdoruesit për zotërimin e teknologjisë dhe për të bërë përdorimin dhe mirëmbajtjen e njësisë më të lehtë dhe më të lehtë;• Sistemi i kontrollit ka funksionin AMF, mund të ndizet automatikisht dhe ka funksione të shumta automatike të mbylljes dhe alarmit nën monitorim;• ATS opsionale, njësia e vogël mund të zgjedhë njësinë ATS të integruar;• Prodhimi i energjisë me zhurmë jashtëzakonisht të ulët, niveli i zhurmës së njësive nën 30KVA është 7 metra nën 60dB(A);• Performanca e qëndrueshme, koha mesatare ndërmjet dështimeve të njësisë nuk është më pak se 2000 orë;• Njësia ka përmasa të vogla dhe disa pajisje mund të zgjidhen për të përmbushur kërkesat e funksionimit në zona të ftohta dhe me temperaturë të lartë;• Dizajni dhe zhvillimi i personalizuar mund të bëhet për nevojat e veçanta të disa klientëve.
  Shiko më shumë

  TELEKOM DHE QENDRA E TË DHËNAVE

 • POWER PLANTS

  TECORALET

  Kent Power ofron një zgjidhje gjithëpërfshirëse të energjisë për termocentralet, duke siguruar furnizim të vazhdueshëm me energji elektrike në rast se termocentrali ndalon të japë energji.Pajisjet tona instalohen shpejt, integrohen lehtësisht, operohen me besueshmëri dhe japin më shumë fuqi.Prodhimi efikas i energjisë do të bëhet një pjesë e rëndësishme e një sistemi energjie të besueshëm dhe miqësor ndaj mjedisit. Sistemi ynë i prodhimit të energjisë emergjente mund të sigurojë kosto më të ulëta operative për termocentralet.Kërkesat dhe Sfidat 1. Kushtet e punës Lartësia mbidetare 3000 metra e poshtë.Kufiri i poshtëm i temperaturës -15°C, kufiri i sipërm 40°C 2. Performanca e qëndrueshme dhe besueshmëria e lartë Intervali mesatar i dështimit jo më pak se 2000 orë Zgjidhja e energjisë Kompletet e gjeneratorëve me cilësi të lartë me funksion AMF dhe ATS sigurojnë kalimin e menjëhershëm nga gjeneratorët kryesorë në gjeneratorët e energjisë elektrike në minutë në dështon kryesore.Power Link furnizon grupe gjeneruese të fuqishme dhe të besueshme që plotësojnë kërkesat e termocentraleve.Përparësitë Produkti i kompletuar dhe zgjidhja me çelës në dorë ndihmojnë klientin ta përdorë makinën lehtësisht pa shumë njohuri teknike.Makina është e lehtë për t'u përdorur dhe mirëmbajtur.Sistemi i kontrollit ka funksionin AMF, i cili mund të ndezë ose ndalojë automatikisht makinën.Në rast emergjence makina do të japë një alarm dhe do të ndalojë.ATS për opsion.Për makinën e vogël KVA, ATS është integrale.Zhurmë e ulët.Niveli i zhurmës së makinës së vogël KVA (30kva më poshtë) është nën 60dB(A)@7m.Performancë e qëndrueshme.Intervali mesatar i dështimit nuk është më pak se 2000 orë.Madhësi kompakte.Pajisjet opsionale ofrohen për kërkesa të veçanta për funksionim të qëndrueshëm në disa zona të ftohta me ngrirje dhe zona të nxehta që digjen.Për porosi me shumicë, ofrohet dizajn dhe zhvillim me porosi.
  Shiko më shumë

  TECORALET

 • RAILWAY STATIONS

  STACIONET HEKURUDHORE

  Kompleti i gjeneratorit të përdorur në stacionin hekurudhor kërkohet të jetë i pajisur me funksionin AMF dhe i pajisur me ATS për të siguruar që pasi të ndërpritet furnizimi kryesor me energji elektrike në stacionin hekurudhor, grupi i gjeneratorit duhet të sigurojë energji menjëherë.Mjedisi i punës i stacionit hekurudhor kërkon funksionim të ulët të zhurmës së grupit të gjeneratorit.E pajisur me ndërfaqe komunikimi RS232 ose RS485/422, mund të lidhet me kompjuterin për monitorim në distancë dhe mund të realizohen tre telekomandë (matje në distancë, sinjalizimi në distancë dhe telekomandë), në mënyrë që të jetë plotësisht automatike dhe e pambikëqyrur KENTPOWER konfiguron veçoritë e produktit për konsumin e energjisë të stacionit hekurudhor: 1. Zhurma e ulët e punës Njësia me zhurmë jashtëzakonisht të ulët ose zgjidhjet inxhinierike të reduktimit të zhurmës së dhomës së motorit sigurojnë që personeli hekurudhor të mund të dërgohet me qetësi me një mjedis mjaftueshëm të qetë dhe në të njëjtën kohë të sigurojë që pasagjerët të kenë një ambient pritjeje të qetë.2. Pajisja mbrojtëse e sistemit të kontrollit Kur ndodh një defekt, grupi i gjeneratorit me naftë do të ndalojë automatikisht dhe do të dërgojë sinjalet përkatëse, me funksione mbrojtëse si presioni i ulët i vajit, temperatura e lartë e ujit, shpejtësia e tepërt dhe nisja e pasuksesshme;3. Performanca e qëndrueshme dhe besueshmëria e fortë Markat opsionale të importuara ose të ndërmarrjeve të përbashkëta, markat e njohura vendase të energjisë me naftë, Cummins, Volvo, Perkins, Benz, Yuchai, Shangchai, etj., koha mesatare midis dështimeve të grupeve të gjeneratorëve me naftë është jo më pak se 2000 orë;Si një furnizim urgjent me energji elektrike për stacionet hekurudhore, grupet e gjeneratorëve me naftë zgjidhin problemin e pajisjeve të energjisë që hasin në ndërprerje të energjisë, zvogëlojnë në mënyrë efektive ndërhyrjen e ndërprerjeve të energjisë dhe sigurojnë funksionimin normal të sistemeve të stacioneve hekurudhore.
  Shiko më shumë

  STACIONET HEKURUDHORE

 • OIL FIELDS

  FUSHAT E NAFIT

  Me ndikimin në rritje të fatkeqësive natyrore, veçanërisht rrufetë dhe tajfunet në vitet e fundit, besueshmëria e furnizimeve me energji të jashtme është kërcënuar gjithashtu seriozisht.Aksidentet e humbjeve të mëdha të energjisë të shkaktuara nga humbja e energjisë në rrjetet e jashtme të energjisë kanë ndodhur herë pas here, gjë që i ka shkaktuar kompanive petrokimike një kërcënim të madh për sigurinë e saj dhe madje ka shkaktuar aksidente të rënda dytësore.Për këtë arsye, kompanitë petrokimike në përgjithësi kërkojnë furnizim të dyfishtë me energji elektrike.Metoda e zakonshme është arritja e furnizimit me energji të dyfishtë nga rrjetet lokale të energjisë dhe grupet e gjeneratorëve të vetë-siguruar.Kompletet e gjeneratorëve petrokimikë në përgjithësi përfshijnë gjeneratorë të lëvizshëm me naftë dhe gjeneratorë të palëvizshëm me naftë.Ndarë sipas funksionit: komplet gjeneratorësh të zakonshëm, grup gjeneratori automatik, grup gjeneratori monitorues, grup gjeneratori me ndërprerje automatike, komplet gjeneratori paralel automatik të makinës.Sipas strukturës: komplet gjeneratorësh me kornizë të hapur, grup gjeneratorësh të tipit kuti, komplet gjeneratori celular.Kompletet e gjeneratorëve të tipit kuti mund të ndahen më tej në: grupe gjeneratorësh të tipit kuti kundër shiut, grupe gjeneratorësh me zhurmë të ulët, grupe gjeneratorësh ultra të qetë dhe termocentrale të kontejnerëve.Kompletet e gjeneratorëve celularë mund të ndahen në: Komplete gjeneratorësh të lëvizshëm të rimorkios me naftë, grupe gjeneratorësh celularë të montuar në automjet.Fabrika kimike kërkon që të gjitha pajisjet e furnizimit me energji duhet të sigurojnë furnizim të pandërprerë me energji elektrike dhe duhet të jenë të pajisura me grupe gjeneratorësh me naftë si burim rezervë të energjisë, dhe grupet e gjeneratorëve me naftë duhet të kenë funksione vetë-ndezëse dhe vetë-çelëse për të siguruar që pasi të jetë vendosur rrjeti energjia dështon, gjeneratorët do të nisin automatikisht dhe do të ndërrohen automatikisht, Dorëzimi automatik i energjisë.KENTPOWER zgjedh komplete gjeneratorësh për kompanitë petrokimike.Karakteristikat e produktit: 1. Motorri është i pajisur me marka të njohura vendase, të importuara ose të markave të përbashkëta: Yuchai, Jichai, Cummins, Volvo, Perkins, Mercedes-Benz, Mitsubishi etj., dhe gjeneratori është i pajisur me një furçë të gjitha -Gjenerator automatik rregullues i tensionit me magnet të përhershëm bakri, garanton sigurinë dhe qëndrueshmërinë e komponentëve kryesorë.2. Kontrolluesi miraton module kontrolli vetë-nisëse (përfshirë ndërfaqen RS485 ose 232) si Zhongzhi, Deti i Thellë Britanik dhe Kemai.Njësia ka funksione kontrolli si vetë-ndezja, ndezja manuale dhe mbyllja (ndalimi urgjent).Funksionet e mbrojtjes së shumëfishtë të defekteve: i lartë Funksionet e ndryshme të mbrojtjes së alarmit si temperatura e ujit, presioni i ulët i vajit, shpejtësia e tepërt, tensioni i baterisë i lartë (i ulët), mbingarkesa e gjenerimit të energjisë, etj.;prodhim i pasur i programueshëm, ndërfaqe hyrëse dhe ndërfaqe e humanizuar, ekran LED me shumë funksione, do të zbulojë parametrat përmes të dhënave dhe simboleve, Grafiku me shirit shfaqet në të njëjtën kohë;mund të plotësojë nevojat e njësive të ndryshme të automatizuara.
  Shiko më shumë

  FUSHAT E NAFIT

 • MINING

  MINIERAT

  Kompletet e gjeneratorëve të minierave kanë kërkesa më të larta për energji sesa vendet e zakonshme.Për shkak të largësisë së tyre, linjave të gjata të furnizimit me energji dhe transmetimit, pozicionimit të operatorit nëntokësor, monitorimit të gazit, furnizimit me ajër, etj., duhet të instalohen grupe gjeneratorësh në gatishmëri.Në disa zona të veçanta, për shkak të arsyes kryesore pse nuk mund të arrihet linja kërkon gjithashtu përdorimin e kompleteve të gjeneratorëve për prodhimin afatgjatë të energjisë kryesore.Pra, cilat janë karakteristikat e performancës së grupeve të gjeneratorëve të përdorur në miniera?Kompleti i gjeneratorit për minierën është një gjeneratë e re e automjeteve të lëvizshme me performancë të lartë, e krijuar nga Ukali për përdoruesit.Është i përshtatshëm për të gjitha llojet e automjeteve dhe është i përshtatshëm dhe fleksibël për t'u tërhequr.Prezantimi i përgjithshëm i teknologjisë së avancuar ushtarake evropiane dhe amerikane.Shasia adopton një dizajn të kornizës mekanike dhe trupi i kutisë adopton dizajnin e lëmuar dhe të efektshëm të një makine, i cili është i bukur dhe i bukur.Mjedisi i punës i minierave është më i ndërlikuar dhe ka shumë hallka pune.Gjeneratorët celularë janë bërë padyshim një garanci e domosdoshme e furnizimit me energji elektrike për minierat.Struktura e grupit të gjeneratorit të minierës është e ndarë në dy rrota dhe katër rrota.Rimorkiot e lëvizshme me shpejtësi të lartë nën 300 KW prodhohen sipas standardeve të larta ushtarake.Mbi 400 KW është një strukturë e varur e plotë me katër rrota, struktura kryesore miraton një pajisje për thithjen e goditjeve të tipit pllakë, drejtimi miraton një drejtues rrotullues dhe një pajisje frenimi sigurie është më e përshtatshme për njësitë e lëvizshme të mesme dhe të mëdha.Klientët që kanë kërkesa për heshtjen mund të instalojnë një kuti të heshtur për ta bërë mjedisin më miqësor me mjedisin.Kompletet e gjeneratorëve të minierave kanë një numër funksionesh dhe avantazhesh të veçanta: 1. Shpejtësia: Shpejtësia e termocentralit të zakonshëm celular është 15-25 kilometra në orë, dhe shpejtësia e termocentralit celular të energjisë Youkai është 80-100 kilometra në orë.2. Shasia ultra e ulët: Dizajni i përgjithshëm i shasisë së termocentralit të lëvizshëm është projektuar të jetë ultra i ulët nga toka për të siguruar stabilitetin e stacionit të lëvizshëm të energjisë.3. Stabiliteti: Përdorimi i çift rrotullues të avancuar me performancë të lartë, thithja e goditjeve, makina e fuqisë nuk do të dridhet dhe dridhet kur rimorkio lëviz me shpejtësi të lartë ose në fushë.4. Siguria: Termocentrali miraton frenat me disqe, të cilat mund të frenojnë menjëherë kur lëvizni me shpejtësi të lartë ose në rast emergjence.Mund të tërhiqet zvarrë nga çdo mjet.Kur makina e përparme frenon, makina e pasme përplaset me frenimin dhe është automatikisht e sigurt dhe e besueshme.Makina me energji elektrike mund të përdorë frenën e parkimit kur parkon., Frena e parkimit do ta mbajë fort diskun e frenave për të parandaluar rrotullimin e makinës.KENTPOWER rekomandon që për grupin e gjeneratorëve të minierave të përdorur nga forca kryesore, duhet të rezervohet një grup tjetër gjeneratorësh për rezervim afatgjatë.Ky duket të jetë një investim i madh në afat të shkurtër, por për sa kohë që është pajisje, përfundimisht do të dështojë.Duhet të jetë shumë e nevojshme në planin afatgjatë të kesh edhe një njësi rezervë!
  Shiko më shumë

  MINIERAT

 • HOSPITALS

  SPITALET

  Kompleti i gjeneratorit të energjisë rezervë të spitalit dhe furnizimi me energji rezervë i bankës kanë të njëjtat kërkesa.Të dyja kanë karakteristikat e furnizimit të vazhdueshëm me energji elektrike dhe mjedisit të qetë.Ata kanë kërkesa strikte për stabilitetin e performancës së kompleteve të gjeneratorëve me naftë, kohën e menjëhershme të fillimit, zhurmën e ulët, emetimet e ulëta të shkarkimeve dhe sigurinë., Kompleti i gjeneratorit kërkohet të ketë funksion AMF dhe të jetë i pajisur me ATS për të siguruar që pasi të ndërpritet furnizimi kryesor me energji elektrike në spital, kompleti i gjeneratorit duhet të sigurojë energji elektrike menjëherë.I pajisur me ndërfaqe komunikimi RS232 ose RS485/422, mund të lidhet me kompjuterin për monitorim në distancë dhe mund të realizohen tre telekomandë (matje në distancë, sinjalizimi në distancë dhe telekomandë), në mënyrë që të jetë plotësisht automatike dhe pa mbikëqyrje.Veçoritë: 1. Zhurmë e ulët e punës Përdorni njësi me zhurmë shumë të ulët ose projekte për reduktimin e zhurmës së dhomës së kompjuterit për të siguruar që personeli mjekësor mund të dërgojë me qetësi në një mjedis mjaftueshëm të qetë dhe në të njëjtën kohë të sigurojë që pacientët të kenë një mjedis të qetë trajtimi .2. Pajisjet mbrojtëse kryesore dhe të nevojshme Kur ndodh një defekt, grupi i gjeneratorit me naftë do të ndalojë automatikisht dhe do të dërgojë sinjalet përkatëse: presioni i ulët i vajit, temperatura e lartë e ujit, shpejtësia e tepërt, nisja e pasuksesshme, etj.;3. Performanca e qëndrueshme dhe besueshmëria e fortë Motorët me naftë importohen, ndërmarrje të përbashkëta ose marka të njohura vendase: Cummins, Perkins, Volvo, Yuchai, Shangchai Power, etj. Gjeneratorët janë gjeneratorë automatikë rregullues të tensionit të përhershëm me magnet të përhershëm pa furçë, tërësisht bakri dhe efikasiteti i prodhimit dhe grupi mesatar i gjeneratorit me naftë Intervali midis dështimeve nuk është më pak se 2000 orë.
  Shiko më shumë

  SPITALET

 • MILITARY

  Ushtarak

  Kompleti i gjeneratorëve ushtarakë është një pajisje e rëndësishme e furnizimit me energji elektrike për pajisjet e armëve në kushte fushore.Përdoret kryesisht për të siguruar fuqi të sigurt, të besueshme dhe efektive për pajisjet e armëve, komandën luftarake dhe mbështetjen e pajisjeve, për të siguruar efektivitetin e luftimit të pajisjeve të armëve dhe zhvillimin efektiv të aktiviteteve ushtarake.Të përfshira në prokurimin e centralizuar të kompleteve të gjeneratorëve të benzinës 1kw~315kw me 16 diapazon, komplete gjeneratorësh me naftë, grupe gjeneratorësh me magnet të përhershëm për tokë të rrallë (inverter), komplete gjeneratorësh me magnet të përhershëm për tokë të rrallë (jo inverter), me gjithsej 24 kategori në varietete Kompleti i gjeneratorëve ushtarakë të frekuencës së energjisë mund të plotësojë kërkesat e mjedisit të specifikuar gjeografik, klimatik dhe elektromagnetik për përdorim të besueshëm të pajisjeve, dhe treguesit e tij teknikë taktikë plotësojnë kërkesat e GJB5785, GJB235A dhe GJB150.
  Shiko më shumë

  Ushtarak