KAMI Kasedhiya ALAT KUALITAS sing Dhuwur

PERALATAN

  • KT-cummins Series Diesel Generator

    KT-cummins Series Diesel Generator

    Keterangan: KT-cummins Series Diesel Generator Cummins (NYSE: CMI) didegaké ing taun 1919 lan kantor pusaté ing Columbus, Indiana, AS. Cummins dijenengi miturut pangadege, Claire Lyle Cummins, sing dadi mekanik otomotif lan penemu mekanik mandhiri. Cummins kantor pusaté ing Columbus, Indiana, AS. Perusahaan nyedhiyakake layanan kanggo para pelanggan liwat 550 agensi distribusi lan luwih saka 5.000 toko dealer ing luwih saka 160 negara lan wilayah ing saindenging jagad. Cummins duwe 34.600 ...

  • KT-Mitsubishi Series Diesel Generator

    Generator Diesel Seri KT-Mitsubishi

    Katrangan: Mitsubishi Heavy Industries Co., Ltd. Jepang didegaké ing taun 1884. Minangka salah sawijining perusahaan 500 paling dhuwur ing donya lan nomer loro ing kategori mesin umum. Mitsubishi Heavy Industries wiwit nggawe lan ngasilake mesin diesel lan set generator ing taun 1917. Desain, manufaktur lan pengujian komponen utamane rampung eksklusif dening Mitsubishi Heavy Industries. Set generator diesel Mitsubishi bisa tahan lama ing kondhisi lingkungan ...

  • KT-Deutz Series Diesel Generator

    Generator Diesel Seri KT-Deutz

    Katrangan: Deutz FAW (Dalian) Diesel Engine Co., Ltd. dibentuk dening pangadeg industri mesin jagad-Jerman Deutz AG lan industri mobil Cina Pimpinan China FAW Group Corporation wis nandur modal RMB 1,4 milyar ing Rasio 50% lan didegake wulan Agustus 2007. Ana 2.000 karyawan lan kapasitas produksi 200.000 unit tahunan. Perusahaan kasebut duwe platform daya kelas internasional. Produk unggulan yaiku C, E ∕ F, DEUTZ telung platform produk, ...

  • KT-Perkins Series Diesel Generator

    Generator Diesel Seri KT-Perkins

    Keterangan: Perkins Engine Co., Ltd. minangka anak perusahaan Caterpillar Corporation lan minangka salah sawijining pemasok utama diesel off-road lan mesin gas alam ing donya. Perkins Engine Co., Ltd. didegaké ing taun 1932, kanthi output taunan meh 400.000 mesin. Perkins nyedhiyakake mesin diesel lan gas 4-2000 kW kanggo pabrikan peralatan listrik gedhe kayata Chrysler, Ferguson lan Wilson. Luwih saka 800 pabrikan utama milih solusi listrik Perkins ing tetanen, ...

  • KT-Doosan Series Diesel Generator

    Generator Diesel Seri KT-Doosan

    Katrangan: Doosan Mobile Power minangka divisi saka Grup Doosan Korea Selatan. Ing wulan November 2007, Doosan Group, salah sawijining perusahaan Fortune 500 ing saindenging jagad, entuk bagean saka bisnis Ingersoll Rand. Sawise nggawe integrasi bisnis, Divisi Daya Seluler Doosan pungkasane didegake. Doosan Mobile Power nyedhiyakake peralatan listrik seluler kanggo infrastruktur global, pertambangan, pembuatan kapal, pengembangan energi lan industri konstruksi rekayasa liyane, kalebu ...

  • KT Ricardo Series Diesel Generator

    Generator Diesel KT Ricardo Series

    Katrangan: Ricardo Series Engine Diesel Generator kanthi kauntungan rega sing apik Range Produk: Ricardo Genset, Kofo Genset, Ricardo Diesel Generator, Kofo Diesel Generator, Ricardo Kofo Power Station Power Generator, Genset, Generator set, Power Station, Generating set, Kentpower, Cummins Generator Diesel, Bagian Generator, Bagian Geneset, Generator Perkins, Spesifikasi Diesel Genera

  • KT-Yanmar Series Diesel Generator

    Generator Diesel Seri KT-Yanmar

    Keterangan: Yanmar minangka pabrikan mesin diesel Jepang kanthi sejarah luwih saka 100 taun. Perusahaan iki ngasilake mesin kanggo macem-macem aplikasi: roda segara, peralatan konstruksi, peralatan pertanian lan set generator. Perusahaan iki duweke kantor pusat ing Chaya, Distrik Utara, Osaka, Jepang. YANMAR Co. Jepang, Jepang wis ngasilake produk ramah lingkungan kanthi emisi polusi sing sithik, swara sithik lan geter sithik. Tujuane Yanmar yaiku nggawe en ...

  • KT Yuchai Series Diesel Generator

    Generator Diesel Seri KT Yuchai

    Katrangan: Diadegake ing taun 1951, Guangxi Yuchai Machinery Group Co., Ltd. (cendhak Grup Yuchai) kantor pusat ing Yulin, Wilayah Otonomi Guangxi Zhuang. Iki minangka perusahaan ing manajemen investasi lan finansial, fokus ing operasi modal lan manajemen aset. Minangka konglomerat bisnis skala besar, duwe luwih saka 30 anak perusahaan, utawa duweke saham gabungan, kanthi total aset 40,5 milyar yuan lan meh 20.000 karyawan. Yuchai Group minangka pembakaran internal ...

Dipercaya, pilih kita

Babagan Kita

  • sss

Katrangan ringkes :

FUJIAN KENT MEKANIKAL DAN LISTRIK CO., LTD (ringkesé KENTPOWER), didegaké ing taun 2005 kanthi modal terdaftar USD $ 15 yuta, ngrancang lan gawé set generator diesel, set generator gas alam, sistem tenaga surya, nggabungake assembling, sales lan pangopènan layanan Perusahaan sing dununge ing kutha Fuzhou, provinsi Fujian, kanthi jembar 100000 meter persegi, luwih saka 100 karyawan. Produk utamane digunakake minangka tenaga cadangan utawa tenaga darurat ing pirang-pirang bidang penting, kalebu dalan gedhe, dalan sepur, omah gedhong, hotel, tambang, sekolah, rumah sakit, hotel, pabrik lan sistem telekomunikasi lan finansial, lsp.

Warta perusahaan lan warta industri

warta

  • SET GENERATOR DIESEL KANGGO SUWAYAN KAYU

     Industri akuakultur wis tuwuh saka skala tradhisional dadi kebutuhan kanggo operasi mekanisasi. Panganan ngolah, peralatan breeding, lan ventilasi lan peralatan adhem kabeh mekanisasi, sing nemtokake ...

  • SET GENERATOR STANDBY HOSPITAL

    Set generator listrik cadangan rumah sakit lan pasokan listrik cadangan bank duwe persyaratan sing padha. Kalorone duwe ciri pasokan listrik terus lan lingkungan sing sepi. Dheweke duwe syarat sing ketat babagan stabilitas kinerja ...

  • GENERATOR DIESEL SET kanggo INDUSTRI KOMUNIKASI

    KENTPOWER nggawe komunikasi luwih aman. Set generator diesel umume digunakake kanggo panggunaan listrik ing stasiun ing industri komunikasi. Stasiun tingkat provinsi udakara 800KW, lan stasiun tingkat kotamadya 300-400KW. Umume, panggunaan ...

  • SET GENERATOR DIESEL FIELD

    Syarat kinerja generator diesel kanggo konstruksi lapangan yaiku duwe kemampuan anti-korosi sing luwih apik, lan bisa digunakake ing njaba ruangan. Pangguna bisa pindhah kanthi gampang, duwe kinerja sing stabil lan gampang operasi. KENTPOWER minangka fitur produk khusus kanggo lapangan: 1. ...

  • SET GENERATOR ARMY DIESEL

    Kumpulan generator militer minangka peralatan pasokan listrik sing penting kanggo peralatan senjata ing kahanan lapangan. Iki umume digunakake kanggo nyedhiyakake kekuwatan sing aman, andal lan efektif kanggo peralatan senjata, komando pertempuran lan dhukungan peralatan, kanggo njamin efektifitas pertempuran peralatan senjata lan efek ...