• head_banner_01

Babagan Kita

PAMBUKA KENTPOWER

MEKANIKAL DAN LISTRIK FUJIAN KENT CO., LTD (Singkat KENTPOWER), didegaké ing taun 2005 kanthi modal modhal USD $ 15 yuta, desain lan pabrik set generator diesel, set generator gas alam, sistem tenaga surya, nggabungake layanan assembling, sales lan perawatan. Perusahaan sing dununge ing kutha Fuzhou, provinsi Fujian, kanthi luas 100000 meter persegi, luwih saka 100 karyawan. Produk utamane digunakake minangka tenaga cadangan utawa tenaga darurat ing pirang-pirang bidang penting, kalebu dalan gedhe, dalan sepur, omah gedhong, hotel, tambang, sekolah, rumah sakit, pabrik lan sistem telekomunikasi lan finansial, lsp.

Kanthi fasilitas generator modern lan tim teknis profesional sing kuat, kita wis nggawe hubungan kerja sama jangka panjang karo perusahaan merek kayata CUMMINS, PERKINS, MAN, VOLVO, MITSUBISHI, DEUTZ, DOOSAN, STAMFORD, LEROY SOMER, MARATHON, Wis berkembang kabeh jinis generator diesel wiwit saka 5Kva nganti 3000Kva, kalebu set generator jinis terbuka standar, set generator kontainer, set generator laut, set generator tegangan tinggi, stasiun listrik seluler, menara ringan, mesin las diesel, sistem kontrol, sistem sinkronisasi, lan kabeh jinis suku cadang sing nyediakake.

Sajrone pirang-pirang taun, KENTPOWER ngupayakake pasar domestik lan pasar jaban rangkah, kanthi nggunakake "Profesional ing Solusi, Tanggung jawab kanggo Pelanggan, Win-Win ing Bisnis" minangka teori sing digunakake. Kanggo njamin peningkatan teknologi, kita entuk teknologi produksi canggih saka Eropa lan nggunakake peralatan produksi lan instrumen uji coba canggih. Saiki, KENTPOWER wis disertifikasi karo ISO9001, ISO 14001, CE Certificate, SGS, SONCAP, GOST lan liya-liyane.

HUACHAI DEUTZ OEM Authorization

Otorisasi HUACHAI DEUTZ OEM

MITSUBISGI OEM Authorization

Otorisasi MITSUBISGI OEM

IS09001

IS09001

DEIF OEM Authorization

Otorisasi DEIF OEM

Doosan OEM Authorization

Otorisasi Doosan OEM

VMAN-OEM Authorization

Otorisasi VMAN-OEM

1f5681fc

SERTIFIKASI PENDAFTARAN MARKAH TRADE

Chinese high-tech Enterprise Certificate-

Sertifikat Perusahaan Teknologi Tinggi Cina

Fujian High-tech Enterprise Certificate

Sertifikat Perusahaan Teknologi Fujian

SGS

SGS