URANG SEDIA NGAJANGKEUN PERALATAN KUALITAS TINGGI

PERALATAN

  • KT-cummins Series Diesel Generator

    KT-cummins Series Diesel Generator

    Katerangan: KT-cummins Series Diesel Generator Cummins (NYSE: CMI) didirikeun taun 1919 sareng kantor pusatna di Columbus, Indiana, AS. Cummins dingaranan pangadegna, Claire Lyle Cummins, anu mangrupakeun mékanika otomotif otomatis sareng penemuan mékanis. Cummins kantor pusatna di Columbus, Indiana, AS. Perusahaan nyayogikeun palayanan ka palanggan ngalangkungan agénsi distribusi 550 na sareng langkung ti 5,000 toko dealer di langkung ti 160 nagara sareng daérah di sakumna dunya. Cummins gaduh 34.600 ...

  • KT-Mitsubishi Series Diesel Generator

    KT-Mitsubishi Series Diesel Generator

    Pedaran: Mitsubishi Heavy Industries Co., Ltd. didirikeun taun 1884. Éta mangrupikeun salah sahiji perusahaan 500 anu luhur di dunya sareng peringkat kadua dina kategori mesin umum. Mitsubishi Heavy Industries mimiti ngembangkeun sareng ngahasilkeun mesin solar sareng set generator dina taun 1917. Desain, manufaktur sareng uji coba komponén-komponén utamina sacara éksklusif réngsé ku Mitsubishi Heavy Industries. Susunan generator solar Mitsubishi tiasa dianggo awét dina kaayaan lingkungan anu parah ...

  • KT-Deutz Series Diesel Generator

    KT-Deutz Series Diesel Generator

    Pedaran: Deutz FAW (Dalian) Diesel Engine Co., Ltd. dibentuk ku pangadeg industri mesin dunya — Jérman Deutz AG sareng industri mobil Cina Pamingpin China FAW Group Corporation parantos nanem modal sajumlah RMB 1,4 milyar dina hiji Babandingan 50% sareng didirikeun dina bulan Agustus 2007. Aya 2.000 pagawé sareng kapasitas produksi taunan 200,000 unit. Perusahaan ngagaduhan platform kakuatan kelas dunya. Produk unggulan nyaéta C, E ∕ F, DEUTZ tilu platform produk, tilu séri o ...

  • KT-Perkins Series Diesel Generator

    KT-Perkins Series Diesel Generator

    Katerangan: Perkins Engine Co., Ltd. mangrupikeun cabang tina Caterpillar Corporation sareng mangrupikeun panyadia utama solar di luar jalan sareng mesin gas alam. Perkins Engine Co., Ltd. didirikeun taun 1932, kalayan kaluaran taunan ampir 400.000 mesin. Perkins nyayogikeun mesin diesel sareng gas 4-2000 kW ka pabrik alat-alat listrik ageung sapertos Chrysler, Ferguson sareng Wilson. Langkung ti 800 pabrik ngarah milih solusi kakuatan Perkins dina tatanén, tanaga listrik ...

  • KT-Doosan Series Diesel Generator

    KT-Doosan Series Diesel Generator

    Katerangan: Doosan Mobile Power mangrupikeun divisi tina Doosan Grup Koréa Kidul. Dina bulan Nopémber 2007, Doosan Group, salah sahiji perusahaan Fortune 500 di dunya, nampi bagian tina bisnis Ingersoll Rand. Saatos rangkay integrasi bisnis, Doosan Mobile Power Division tungtungna didirikeun. Doosan Mobile Power nyayogikeun alat-alat listrik sélulér pikeun infrastruktur global, penambangan, pangwangunan kapal, pangwangunan énergi sareng industri konstruksi rékayasa sanés, kalebet mobile air c ...

  • KT Ricardo Series Diesel Generator

    KT Ricardo Series Diesel Generator

    Katerangan: Ricardo Series Engine Diesel Generator kalayan kaunggulan harga anu hadé Rentang Produk: Ricardo Genset, Kofo Genset, Ricardo Diesel Generator, Kofo Diesel Generator, Ricardo Kofo Power Station Power Generator, Genset, Generator set, Power Station, Generating set, Kentpower, Cummins Generator Diesel, Bagian Generator, Bagian Geneset, Perkins Generator, Jempé Diesel Genera Spesifikasi:

  • KT-Yanmar Series Diesel Generator

    KT-Yanmar Series Diesel Generator

    Katerangan: Yanmar mangrupikeun pabrik mesin solar Jepang anu sajarahna langkung ti 100 taun. Perusahaan ngadamel mesin pikeun sababaraha aplikasi: roda laut, alat konstruksi, alat tatanén sareng set generator. Perusahaan éta kantor pusatna di Chaya, Distrik Kalér, Osaka, Jepang. Jepang YANMAR Co., Ltd. parantos mingpin dunya dina produk anu ramah lingkungan kalayan émisi polusi anu rendah, sora anu lemah sareng geter anu rendah. Tujuanana Yanmar nyaéta ngajantenkeun ...

  • KT Yuchai Series Diesel Generator

    KT Yuchai Series Diesel Generator

    Pedaran: Diadegkeun dina 1951, Guangxi Yuchai Machinery Group Co., Ltd. (pondok Yuchai Group) kantor pusatna di Yulin, Daérah Otonom Guangxi Zhuang. Éta perusahaan dina investasi sareng manajemén pembiayaan, dipuseurkeun kana operasi modal sareng manajemén aset. Salaku konglomerat bisnis milik skala gedé, éta ngagaduhan langkung ti 30 milik lengkep, nyepeng, atanapi saham saham, sareng total aset 40,5 milyar yuan sareng ampir 20.000 padamel. Yuchai Group mangrupikeun pembakaran internal e ...

Percanten ka kami, pilih kami

Tentang Kami

  • sss

Pedaran ringkes :

FUJIAN KENT MEKANIKAL JEUNG éléktrik CO., LTD (KENTPOWER singget), didirikeun taun 2005 kalayan modal anu didaptarkeun tina USD $ 15 juta, ngararancang sareng ngadamel set generator solar, set generator gas alam, sistem tanaga surya, ngahijikeun ngahiji, penjualan sareng perawatan palayanan. Perusahaan anu aya di kota Fuzhou, propinsi Fujian, kalayan lega 100000 méter pasagi, langkung ti 100 padamel. Produk na utamina dianggo salaku kakuatan cadangan atanapi kakuatan darurat dina seueur bidang penting, kalebet jalan raya, jalan karéta, mansion, hotél, ranjau, sakola, rumah sakit, hotél, pabrik sareng sistem komunikasi sareng sistem kauangan, jst.

Warta perusahaan sareng berita industri

wartos

  • GENERATOR DIESEL SETÉNGÉNG BAGI NYUSUKKEUN SUAMI HAYANA

     Industri akuakultur parantos tumuh tina skala tradisional dugi ka kabutuhan operasi mékanis. Ngolah pakan, alat pembibitan, sareng alat-alat ventilasi sareng pendinginan sadayana didamel mékanis, anu ...

  • HOSPITAL STANDBY DIESEL GENERATOR SET

    Susunan generator kakuatan cadangan rumah sakit sareng catu daya cadangan bank gaduh syarat anu sami. Duanana ngagaduhan ciri catu daya kontinyu sareng lingkungan anu sepi. Aranjeunna ngagaduhan syarat anu ketat dina stabilitas kinerja ...

  • GENERATOR DIESEL DIKETEP pikeun INDUSTRI KOMUNIKASI

    KENTPOWER ngajantenkeun komunikasi langkung aman. Kumpulan generator solar biasana dianggo pikeun konsumsi listrik di stasiun-stasiun dina industri komunikasi. Stasion tingkat propinsi sakitar 800KW, sareng stasion tingkat kota 300-400KW. Umumna, panggunaan ...

  • SETEL DIESEL GENERATOR SET

    Persyaratan kinerja generator solar pikeun pangwangunan lapangan nyaéta ngagaduhan kamampuan anti korosi anu ningkat pisan, sareng éta tiasa dianggo di luar ruangan sadaya-cuaca. Pamaké tiasa ngalih kalayan gampang, gaduh kinerja anu stabil sareng operasi gampang. KENTPOWER mangrupikeun fitur produk khusus pikeun lapangan: 1. ...

  • ARMY DIESEL GENERATOR SET

    Susunan generator militér mangrupikeun peralatan suplai kakuatan anu penting pikeun alat-alat senjata dina kaayaan lapangan. Utamana dianggo pikeun nyayogikeun kakuatan anu aman, dipercaya sareng efektif pikeun alat-alat senjata, paréntah tempur sareng dukungan alat-alat, pikeun mastikeun épéktipitas peralatan senjata tempur sareng épék ...