Solusi Industri

  • Railway Station

    Stasion karéta api

    Gangguan listrik dina jaringan karéta henteu ngan ukur nyusahkeun; aranjeunna ogé ancaman serius pikeun kaséhatan sareng kaamanan. Upami kakuatan parantos teu aya di stasiun karéta, sistem seuneu, sistem kaamanan, sistem telekomunikasi, sistem sinyal, sareng sistem data bakal runtuh. Sakabeh stasiun bakal ngaco sareng horor ...
    Maca deui
  • Power Plants

    Tutuwuhan Daya

    Tangkal Pembangkit Tenaga Set Power Kent nawiskeun solusi kakuatan komprehensif pikeun pembangkit listrik, mastikeun pasokan listrik kontinyu upami pembangkit listrik lirén nganterkeun kakuatan. Alat-alat kami dipasang gancang, gampang dihijikeun, dioperasikeun sacara andal sareng nganteurkeun langkung seueur kakuatan. Gener daya anu cekap ...
    Maca deui
  • Military

    Militér

    Kent Power nawiskeun pembangkit listrik solar pikeun panggunaan militér pikeun nyumponan sarat téknis badan internasional. Kakuatan anu épéktip sareng dipercaya tiasa penting pikeun mastikeun yén misi pertahanan réngsé sakumaha hasil anu mungkin Generator urang utamina dianggo salaku kakuatan perdana pikeun ker, ...
    Maca deui
  • Outdoor Projects

    Proyék luar

    Proyék Luar Generator Atur solusi Kent Power pikeun proyék-proyék ker mastikeun efisiensi tinggi éksplorasi sareng prosés penambangan. Dina hal kinerja, operasi sareng perawatan set generator, gedong luar ngagaduhan syarat anu cukup ketat dina set generator. Kent Power gaduh ...
    Maca deui
  • Oil Fields

    Kebon Minyak

    Solusi Lahan Tenaga Minyak Kent Power nyayogikeun portopolio solusi perlindungan kakuatan pikeun ladang minyak. Ékstraksi minyak sareng gas sering aya di daérah terpencil sareng daérah anu jarang pendudukna, sareng lingkungan ieu sareng jaringan listrik anu tiasa rentan rentan di lokasi sapertos ...
    Maca deui
  • Hospitals

    Rumah Sakit

    Solusi Generator Rumah Sakit Atur Di rumah sakit, upami aya kagagalan utiliti, kakuatan darurat kedah disayogikeun pikeun kaamanan kahirupan sareng beban cabang anu kritis dina sababaraha detik. Janten rumah sakit ngagaduhan pasokan listrik anu langkung nuntut. Kakuatan pikeun rumah sakit ngamungkinkeun pancen henteu aya gangguan sareng kedah p ...
    Maca deui
  • Telecom & Data Center

    Telecom & Pusat Data

    Generator Telecom Power kalolobaan dilarapkeun pikeun stasiun telekomunikasi dina industri telekomunikasi. Biasana, set generator 800KW diperyogikeun kanggo stasiun propinsi, sareng sét generator 300KW dugi ka 400KW diperyogikeun kanggo stasiun kota, sabab kakuatan sayaga ningkatkeun Solusi Daya Telecom Pamakéan generator ha ...
    Maca deui
  • Buildings

    Wangunan

    Wangunan nutupan kisaran liar, kalebet gedong perkantoran, gedung pencakar langit, tempat padumukan, hotél, réstoran, pusat perbelanjaan, sakola, sareng sajabana. Catu daya tanpa henti diperyogikeun pikeun ngoperasikeun komputer, lampu, alat listrik, lift di tempat-tempat ieu. Gedong Generator Atur Solusi Gedong cove ...
    Maca deui
  • Banks

    Bank

    Bank Generator Set Susunan generator solar ngagambarkeun seueur inpormasi kauangan sareng reliabilitasna, khususna ku ayana sét generator, éta penting pisan. Bank ngagaduhan seueur komputer canggih sareng alat-alat sanésna, anu ngan ukur tiasa dioperasikeun di ...
    Maca deui
  • Mining

    Tambang

    Solusi Tenaga Pertambangan Biasana pembangkit listrik dijantenkeun sumber kakuatan perdana pikeun kahirupan sapopoe, rékayasa dina situs pertambangan. Solusi listrik Kent pikeun penambangan mastikeun efisiensi tinggi tina éksplorasi jeung prosés pertambangan. Kami nyayogikeun sistem kakuatan anu handal sareng pangiriman gancang, anu tiasa ngamaksimalkeun uptime ...
    Maca deui