Zgjidhjet e industrisë

 • Railway Station

  Stacioni hekurudhor

  Ndërprerjet e energjisë elektrike në rrjetet hekurudhore nuk janë thjesht të papërshtatshme;ato janë gjithashtu kërcënime serioze për shëndetin dhe sigurinë.Nëse energjia mungon në një stacion hekurudhor, sistemi i zjarrit, sistemi i sigurisë, sistemi i telekomit, sistemi i sinjaleve dhe sistemi i të dhënave do të shemben.I gjithë stacioni do të përfshihet në një rrëmujë dhe tmerr...
  Lexo më shumë
 • Power Plants

  Termocentralet

  Kompleti i gjeneratorëve të termocentraleve Kent Power ofron një zgjidhje gjithëpërfshirëse të energjisë për termocentralet, duke siguruar furnizim të vazhdueshëm me energji elektrike në rast se termocentrali ndalon së dhënë energji.Pajisjet tona instalohen shpejt, integrohen lehtësisht, operohen me besueshmëri dhe japin më shumë fuqi.Gjenerator efikas të energjisë...
  Lexo më shumë
 • Military

  ushtarake

  Kent Power ofron gjeneratorë të energjisë me naftë për përdorim ushtarak për të përmbushur kërkesat teknike të organeve ndërkombëtare.Fuqia efektive dhe e besueshme është thelbësore për të siguruar që misioni i mbrojtjes të përfundojë sa më me sukses që të jetë e mundur Gjeneratorët tanë përdoren kryesisht si energji kryesore për jashtë,...
  Lexo më shumë
 • Outdoor Projects

  Projektet e jashtme

  Set i gjeneratorëve të projekteve të jashtme Zgjidhja Kent Power për projektet në natyrë siguron efikasitet të lartë të eksplorimit dhe procesit të minierave.Për sa i përket performancës, funksionimit dhe mirëmbajtjes së grupit të gjeneratorëve, ndërtesat e jashtme kanë kërkesa mjaft strikte për kompletet e gjeneratorëve.Kent Power ka ...
  Lexo më shumë
 • Oil Fields

  Fushat e naftës

  Oil Fields Power Solution Kent Power ofron një portofol gjithëpërfshirës të zgjidhjeve të mbrojtjes së energjisë për fushat e naftës.Nxjerrja e naftës dhe gazit ndodh shpesh në zona të largëta me zona pak të populluara, dhe këto mjedise dhe rrjetet e energjisë që mund të jenë veçanërisht të cenueshme në këto lokacione...
  Lexo më shumë
 • Hospitals

  Spitalet

  Zgjidhja e grupit të gjeneratorëve të spitaleve Në spital, nëse ndodh një dështim i shërbimit, duhet të sigurohet energji emergjente për sigurinë e jetës dhe ngarkesat kritike të degëve brenda pak sekondave. Kështu që spitalet kanë një furnizim me energji më të kërkuar.Energjia për spitalet nuk lejon absolutisht asnjë ndërprerje dhe duhet të p...
  Lexo më shumë
 • Telecom & Data Center

  Qendra e Telekomit dhe e të Dhënave

  Gjeneratorët e energjisë së telekomit aplikohen kryesisht për stacionet e telekomit në industrinë e telekomit.Zakonisht, për stacionin provincial nevojiten njësitë e gjeneratorëve 800 KW, ndërsa për stacionin komunal nevojiten grupe gjeneratorësh 300 KW deri në 400 KW, pasi fuqia e gatishmërisë rrit energjinë Zgjidhja e Telekomit Përdorimi i gjeneratorëve ha...
  Lexo më shumë
 • Buildings

  Ndërtesat

  Ndërtesa mbulon një gamë të egër, duke përfshirë ndërtesa zyra, rrokaqiejt, rezidencat, hotelet, restorantet, qendrat tregtare, shkollat, etj. Furnizimi me energji elektrike pa ndërprerje nevojitet për të funksionuar kompjuterët, ndriçimet, pajisjet elektrike, ashensorët në këto vende.Kompleti i Gjeneratorit të Ndërtesave Zgjidhje Ndërtimi Kovë...
  Lexo më shumë
 • Banks

  bankat

  Kompleti i gjeneratorëve të bankave Kompet e gjeneratorëve me naftë përfaqësojnë një investim të konsiderueshëm financiar dhe besueshmëria e tyre, veçanërisht në prani të kompleteve të gjeneratorëve në gatishmëri, është jashtëzakonisht e rëndësishme.Bankat zotërojnë një numër të madh kompjuterash të avancuar dhe pajisje të tjera, të cilat mund të operohen vetëm në...
  Lexo më shumë
 • Mining

  Minierat

  Zgjidhja e energjisë minerare Zakonisht gjeneratorët e energjisë përdoren si burim kryesor i energjisë për jetën e përditshme, inxhinieri në kantierin e minierave.Zgjidhja e energjisë Kent për minierat siguron efikasitet të lartë të eksplorimit dhe procesit të minierave.Ne ofrojmë sisteme të besueshme të energjisë dhe shpërndarje të shpejtë, të cilat mund të maksimizojnë kohën e funksionimit ...
  Lexo më shumë