Solusi Industri

  • Railway Station

    Stasiun Kereta Api

    Gangguan listrik ing jaringan rel ora mung nyenengake; uga ancaman serius kanggo kesehatan lan safety. Yen listrik ora ana ing stasiun kereta api, sistem geni, sistem keamanan, sistem telekomunikasi, sistem sinyal, lan sistem data bakal ambruk. Kabeh stasiun bakal rame lan medeni ...
    Waca liyane
  • Power Plants

    Tanduran Daya

    Power Plants Generator Set Kent Power nawakake solusi tenaga lengkap kanggo pembangkit listrik, supaya pasokan listrik terus-terusan yen tanduran listrik mandheg menehi daya. Peralatan kita wis diinstal kanthi cepet, gampang diintegrasi, dioperasikake kanthi dipercaya lan menehi tenaga luwih akeh. Gener daya sing efisien ...
    Waca liyane
  • Military

    Militèr

    Kent Power nawakake generator tenaga solar kanggo panggunaan militer kanggo memenuhi persyaratan teknis badan internasional. Tenaga sing efektif lan bisa dipercaya penting kanggo mesthekake misi pertahanan rampung kanthi sukses Generator kita biasane digunakake dadi tenaga utama kanggo njobo ruangan, ...
    Waca liyane
  • Outdoor Projects

    Proyek ruangan

    Generator Proyek Luar Ruangan Nggawe solusi Kent Power kanggo proyek njaba ruangan kanthi efisiensi eksplorasi lan proses penambangan. Ing babagan kinerja, operasi lan pangopènan set generator, bangunan njobo duwe syarat sing cukup ketat ing set generator. Kent Power duwe ...
    Waca liyane
  • Oil Fields

    Kebon Minyak

    Solusi Listrik Tenaga Minyak Kent Power nyedhiyakake portofolio solusi proteksi listrik lengkap kanggo lapangan minyak. Ekstraksi minyak lan gas asring ana ing wilayah sing adoh karo wilayah sing kurang pedunung, lan lingkungan kasebut lan jaringan listrik sing bisa uga rentan banget ...
    Waca liyane
  • Hospitals

    Rumah Sakit

    Solusi Generator Rumah Sakit Ing rumah sakit, yen ana kegagalan fungsi, tenaga darurat kudu diwenehake kanggo keamanan nyawa lan beban cabang sing kritis sajrone sawetara detik. Dadi rumah sakit duwe pasokan listrik sing luwih nuntut. Tenaga kanggo rumah sakit ora ngidini gangguan lan kudu ...
    Waca liyane
  • Telecom & Data Center

    Telekomunikasi & Pusat Data

    Generator Telecom Power utamane ditrapake kanggo stasiun telekomunikasi ing industri telekomunikasi. Biasane, set generator 800KW dibutuhake kanggo stasiun provinsi, lan generator set 300KW nganti 400KW dibutuhake kanggo stasiun kota, amarga tenaga siyaga nambah Solusi Listrik Telecom Panganggone generator ...
    Waca liyane
  • Buildings

    Bangunan

    Bangunan kalebu sawetara alam bébas, kalebu gedung kantor, gedung pencakar langit, papan dununge, hotel, restoran, pusat perbelanjaan, sekolah, lsp. Pasokan listrik tanpa mandheg dibutuhake kanggo ngoperasikake komputer, lampu, alat listrik, elevator ing papan kasebut. Bangunan Generator Set Solusi Bangunan ...
    Waca liyane
  • Banks

    Bank

    Set Generator Bank Setel generator diesel nggambarake investasi finansial lan reliabilitas sing cukup, utamane yen ana set generator siyaga, penting banget. Bank duwe akeh komputer canggih lan peralatan liyane, sing mung bisa dioperasikake ing ...
    Waca liyane
  • Mining

    Pertambangan

    Solusi Tenaga Penambangan Biasane generator listrik digunakake minangka sumber tenaga utama kanggo urip saben dinane, teknik ing situs pertambangan. Solusi listrik Kent kanggo pertambangan njamin efisiensi eksplorasi lan proses penambangan sing akeh. Kita nyedhiyakake sistem tenaga sing dipercaya lan pangiriman cepet, sing bisa nggedhekake ...
    Waca liyane