Индустриски решенија

 • Railway Station

  Железничка станица

  Прекините во напојувањето во железничките мрежи не се само незгодни; тие се исто така сериозни закани по здравјето и безбедноста. Ако снема струја во железничка станица, системот за пожар, безбедносниот систем, телекомуникацискиот систем, сигналот и системот на податоци ќе пропаднат. Целата станица ќе влезе во хаос и ужас ...
  Прочитај повеќе
 • Power Plants

  Електрани

  Комплет за генератори на електрани Кент Пауер нуди сеопфатно решение за напојување на електраните, обезбедувајќи континуирано напојување во случај кога централата ќе престане да испорачува енергија. Нашата опрема е инсталирана брзо, лесно интегрирана, управувана со сигурност и обезбедува поголема моќност. Ефикасен генерички погон ...
  Прочитај повеќе
 • Military

  Воени

  Кент Пауер нуди генератори на дизел енергија за воена употреба за да ги исполни техничките барања на меѓународните тела. Ефективната и сигурна моќ е неопходна за да се осигура дека одбранбената мисија е завршена што е можно поуспешно Нашите генератори главно се користат како главна моќност за надвор, ...
  Прочитај повеќе
 • Outdoor Projects

  Проекти на отворено

  Генератор за надворешни проекти Постави решение за моќност на Кент Енергија за надворешни проекти обезбедува висока ефикасност на истражувањето и процесот на рударството. Во однос на перформансите, работењето и одржувањето на генераторот, надворешните згради имаат доста строги барања од комплетите на генераторите. Кент Пауер имаат ...
  Прочитај повеќе
 • Oil Fields

  Нафтени полиња

  Решение за напојување на нафтените полиња Кент Пауер обезбедува сеопфатно портфолио на решенија за заштита на напојувањето за нафтените полиња. Екстракцијата на нафта и гас често се наоѓа во оддалечени области со ретко населени области, и овие средини и мрежите за напојување што можат да бидат особено ранливи во такви локации ...
  Прочитај повеќе
 • Hospitals

  Болници

  Решение за поставување генератори на болници Во болницата, ако се појави дефект на комуналната програма, мора да се обезбеди напор за итни случаи за безбедност на животот и критични оптоварувања на гранките во рок од неколку секунди. Значи, болниците имаат посилно напојување. Моќта за болниците апсолутно не дозволува прекин и мора да биде ...
  Прочитај повеќе
 • Telecom & Data Center

  Телеком и центар за податоци

  Телеком Генераторите на електрична енергија главно се применуваат за телекомуникациските станици во телекомуникациската индустрија. Обично, генераторските комплети 800KW се потребни за провинциска станица, а генераторските комплети 300KW до 400KW се потребни за општинските станици, бидејќи електрична енергија во мирување се зголемува Телеком Енергетско решение Користење на генератори ха ...
  Прочитај повеќе
 • Buildings

  Згради

  Зградата опфаќа огромен опсег, вклучувајќи канцелариски згради, облакодери, резиденции, хотели, ресторани, трговски центри, училишта и сл. Без прекин е потребно напојување за работа на компјутерите, светлата, електричниот апарат, лифтовите на овие места. Генератор на згради Постави решение Решение за градење ...
  Прочитај повеќе
 • Banks

  Банки

  Комплет за генератори на банки Комплетите за генератори на дизел претставуваат значителна финансиска инвестиција и нивната сигурност, особено во присуство на комплети на генератори во режим на подготвеност, е исклучително важна. Банките поседуваат голем број напредни компјутери и друга опрема, со кои може да се управува само во ...
  Прочитај повеќе
 • Mining

  Рударство

  Рударство Енергија решение Обично генератори на енергија се користат како главен извор на енергија за секојдневниот живот, инженеринг во рударството. Решението за струја на Кент за рударство обезбедува висока ефикасност на истражувањето и процесот на рударството. Ние обезбедуваме сигурни системи за напојување и брза испорака, што може да го зголеми времето за време на ...
  Прочитај повеќе