• head_banner_01

Produktet

 • KT Intelligent Cloud Service System

  Sistemi Inteligjent i Shërbimit Cloud KT

  Shërbimi inteligjent cloud KT arrihet duke instaluar harduerin cloud cat në kontrollorët me ndërfaqe 485.Ose mund të përdorni kontrolluesin tonë të markës që vjen me vetë cloud cat.
 • Line Pipe Down Vertically

  Line Tub Poshte Vertikalisht

  Përshkrimi: Grumbulli i karikimit është instaluar në një lloj kolone.Ura është hedhur herën e fundit.Tubi i telit përdoret për të çuar vertikalisht poshtë në kolonën e grumbullit të karikimit dhe grumbulli i karikimit futet nga kolona.Mbrojtja e sigurisë • Monitorimi i përgjithshëm i gjendjes së funksionimit, kontrolli i funksionit të mbrojtjes për të garantuar sigurinë e karikimit të përdoruesit.• Tarifimi i menaxhimit të të dhënave si kujdestare për të siguruar integritetin dhe sigurinë e të dhënave të tarifimit.• Të gjitha seritë me mbrojtje kundër rrjedhjeve të tipit B, garantojnë sigurinë e karikimit dhe...
 • Use Slotted Concealed Conduit

  Përdorni kanal të fshehur me çarje

  Përshkrimi: Grumbulli i karikimit është instaluar në një lloj kolone.Pasi ura të çohet vertikalisht në tokë në murin ose kolonën e bashkangjitur, ajo çohet në grumbullin e karikimit me anë të një tubi teli të fshehur me vrima dhe grumbulli i karikimit lidhet me pjesën e poshtme.
 • Use Bridge to Lay Along The Ground

  Përdorni urën për të shtrirë përgjatë tokës

  Përshkrimi: Grumbulli i karikimit është instaluar në një lloj kolone.Pasi ura të çohet vertikalisht në tokë në murin ose kolonën e bashkangjitur, ajo vendoset përgjatë tokës deri në fund të grumbullit të karikimit dhe grumbulli i karikimit hyn në vijë.
 • Use Bridge to Lead Down

  Përdorni Bridge për të çuar poshtë

  Përshkrimi: Grumbulli i karikimit është instaluar në mur, dhe ura është vendosur përgjatë murit, dhe grumbulli i karikimit është i lidhur me telin.Parametri i teknologjisë Modeli AC RCD - 11kw - type2 / RCD - 22kw - type2 Emri Kutia e karikimit në shtëpi 11kw / 22kw Struktura Dizajni Pamja Materiali ABS + PC Dizajni i panelit Paneli i xhamit të kalbur Madhësia(W*D*H) 250*160*400mm Niveli IP Dritat treguese IP65 IK të nivelit IK10 Dritat LED me 3 ngjyra (blu, jeshile, e kuqe) Treguesit elektrikë të vlerësuar ...
 • Use Line Pipe to Lead Down

  Përdorni Line Pipe për të çuar poshtë

  Përshkrimi:Ky lloj grumbulli karikimi është instaluar në mur, ura është vendosur sipër dhe tubi i telit përdoret për të çuar poshtë në grumbullin e karikimit përgjatë murit dhe grumbulli i karikimit është i lidhur me telin.Grumbulli i karikimit është produkt inteligjent i karikimit të nivelit të lartë për BEV në tregun evropian, posaçërisht është padi.Delikatesë e pamjes, komoditet i instalimit.Miratoni funksionimin e vetë-shërbimit që është i përshtatshëm për një sërë skenarësh të aplikimit të tarifimit.Përdoruesi mund të përfundojë tarifimin, pagesën, etj.
 • Polycrystalline Module

  Modul polikristalor

  PERFORMANCË E AVANCUARA DHE PËRPARËSITË E DËSHMUARA Efikasitet i lartë i konvertimit të modulit deri në 18,30% nëpërmjet teknologjisë novatore të qelizave me pesë zbarra.Degradim i ulët dhe performancë e shkëlqyer në kushte të temperaturës së lartë dhe dritës së ulët.Korniza e fortë e aluminit siguron që modulet të përballojnë ngarkesat e erës deri në 3600Pa dhe ngarkesat e borës deri në 5400Pa.Besueshmëri e lartë ndaj kushteve ekstreme mjedisore (kalimi i testeve të mjegullës së kripës, amoniakut dhe breshërit).Rezistenca e degradimit të mundshëm të shkaktuar (PID).C...
 • Monocrystalline Module

  Moduli monokristalor

  PERFORMANCË E AVANCUARA DHE PËRPARËSITË E DËSHMUARA Efikasitet i lartë i konvertimit të modulit deri në 18,30% nëpërmjet teknologjisë novatore të qelizave me pesë zbarra.Degradim i ulët dhe performancë e shkëlqyer në kushte të temperaturës së lartë dhe dritës së ulët.Korniza e fortë e aluminit siguron që modulet të përballojnë ngarkesat e erës deri në 3600Pa dhe ngarkesat e borës deri në 5400Pa.Besueshmëri e lartë ndaj kushteve ekstreme mjedisore (kalimi i testeve të mjegullës së kripës, amoniakut dhe breshërit).Rezistenca e degradimit të mundshëm të shkaktuar (PID).C...
 • KT-cummins Series Diesel Generator

  Gjenerator dizel i Serisë KT-cummins

  Gjenerator dizel Cummins, Komplet gjenerues Cummins, Genset Cummins, gjenerator 25kva Cummins, gjenerator Cummins 50kva, gjenerator cummins 100kva, gjenerator cummins 125kva, gjenerator cummins 150kva, gjenerator cummins 150kva, gjenerator cummins 20,gjenerator cummins 20 gjenerator, termocentrali cummins
 • KT-Perkins Series Diesel Generator

  Gjenerator me naftë të serisë KT-Perkins

  Gjenerator me naftë Perkins, Komplet gjenerues Perkins, gjenerator Perkins, gjenerator Perkins 25 kva, gjenerator Perkins 50 kva, gjenerator Perkins 100 kva, gjenerator Perkins 125 kva, gjenerator Perkins 150 kva, gjenerator Perkins 150 kva, gjenerator perkins 200 kva, gjenerator perkins energjetik 200 kva, gjenerator perkins, gjenerator perkins 200 kva, gjenerator perkins 50 kva, gjenerator Perkins gjenerator, termocentrali Perkins
 • KT-Deutz Series Diesel Generator

  Gjenerator me naftë të serisë KT-Deutz

  Gjenerator me naftë Deutz, Komplet gjenerues Deutz, Deutz Genset, gjenerator Deutz 25 kva, gjenerator Deutz 50 kva, gjenerator Deutz 100 kva, gjenerator Deutz 125 kva, gjenerator Deutz, pjesë gjenerator Deutz, Gjenerator i tipit të hapur, Stacioni Deutz Deutz, Deutz
 • KT-Doosan Series Diesel Generator

  Gjenerator dizel i Serisë KT-Doosan

  Gjenerator me naftë Doosan, Komplet gjenerues Doosan, Doosan Genset, gjenerator Doosan 25kva, gjenerator Doosan 50kva, gjenerator Doosan 100kva, gjenerator Doosan 125kva, Gjenerator i energjisë Doosan, pjesë gjeneratori Doosan, Gjenerator i tipit të hapur, Stacioni Doosan Doosan, i tipit të hapur, Doosanosan,
123Tjetra >>> Faqe 1/3