• head_banner_01

Gjenerator me naftë të serisë KT-Mitsubishi

Përshkrim i shkurtër:

Gjenerator Mitsubishi Mitsubishi Mitsubishi, Gjenerator Mitsubishi Mitsubishi, Gjenerator Mitsubishi Mitsubishi Mitsubishi Mitsubishi Mitsubishi Mitsubishi Generator, Mitsubishi Mitsubishi Generator, Mitsubishi Mitsubishi Generator, Mitsubishi gjenerator, termocentrali Mitsubishi


Detajet e produktit

50 HZ

60 HZ

FAQ

Etiketat e produktit

Përshkrim:

Kompania japoneze Mitsubishi Heavy Industries Co., Ltd. u krijua në 1884. Është një nga 500 kompanitë kryesore në botë dhe renditet e dyta në kategorinë e makinerive të përgjithshme.Mitsubishi Heavy Industries filloi të zhvillonte dhe prodhonte motorë me naftë dhe grupe gjeneratorësh në 1917. Dizajni, prodhimi dhe testimi i komponentëve kryesorë të tij u përfunduan ekskluzivisht nga Mitsubishi Heavy Industries.Kompletet e gjeneratorëve me naftë Mitsubishi mund të funksionojnë të qëndrueshme në kushte të rënda mjedisore.Qëndrueshmëria dhe besueshmëria e tyre njihen në industri.Ato kanë strukturë kompakte, konsum të ulët karburanti dhe periudha të gjata riparimi.Produktet përputhen me ISO8528, standardet ndërkombëtare IEC dhe standardet industriale japoneze JIS.

Karakteristikat:

Kompletet e gjeneratorëve me naftë të serisë Mitsubishi, me një gamë fuqie prej 500KW-1600KW, përdorin si fuqi motorin me naftë të stacionit të energjisë japoneze Mitsubishi Heavy Industries Corporation me famë ndërkombëtare dhe zgjedhin gjeneratorë dhe kontrollues të markave të njohura vendase dhe të huaja.

E bën punën të besueshme, të qëndrueshme dhe ekonomike;njësia mund të shfaqë temperaturën e ujit të motorit me naftë, presionin e vajit, shpejtësinë, tensionin e baterisë dhe orët e punës;tregoni rrymën, tensionin, frekuencën, fuqinë dhe faktorin e fuqisë së gjeneratorit;shfaq temperaturën e ujit, presionin e vajit, Alarmin e shpejtësisë, rrymën dhe tensionin;mund të kryhet funksionimi manual dhe automatik;Dalja e ndërfaqes RS485 realizon monitorim në distancë;plotëson kërkesat standarde ISO8528 dhe GB2820.Produkti ka performancë të besueshme dhe cilësi të shkëlqyer, të cilat mund të plotësojnë nevojat e përdoruesve të nivelit të lartë brenda dhe jashtë vendit.

Specifikim:


 • E mëparshme:
 • Tjetër:

 • KT-MZ JOINT ENTURE MITSUBISHI SPECIFIKACIONI SERIES 50HZ @ 1500RPM
  Modeli Genset 50HZ PF=0.8 400/230V 3Fazë 4 Tela Modeli i motorit cyl I mërzitur Lejleku Kapaciteti i sistemit të lubrifikantit Guvernatori Dimensioni i tipit të hapur
  Fuqia e gatishmërisë Fuqia kryesore Kundër 100% (L/H)
  KVA/KW KVA/KW MM MM L   L×W×H(MM) Pesha KG
  KT-MZ688 688/550 625/500 138 S6R2-PTA-C 6L 170 220 92 Elec. 3560*1410*1933 5210
  KT-MZ730 730/584 662.5/530 138 S6R2-PTA-C 6L 170 220 100 Elec. 3560*1410*1933 5210
  KT-MZ770 770/616 700/560 163 S6R2-PTAA-C 6L 170 220 100 Elec. 3870*1675*2134 5021
  KT-MZ825 825/660 750/600 163 S6R2-PTAA-C 6L 170 220 100 Elec. 3870*1675*2134 5021
  KT-MZ1375 1375/1100 1250/1000 266 S12R-PTA-C 12 V 170 180 180 Elec. 4540*1795*2510 9248
  KT-MZ1500 1500/1200 1375/1100 281 S12R-PTA2-C 12 V 170 180 180 Elec. 4585*2083*2537 9953
  KT-MZ1650 1650/1320 1500/1200 308 S12R-PTAA2-C 12 V 170 180 180 Elec. 4915*2202*2723 10613
  KT-MZ1850 1850/1480 1650/1320 310 S16R-PTA-C 16 V 170 180 230 Elec. 5211*1857*2700 11591
  KT-MZ1875 1875/1500 1700/1360 310 S16R-PTA-C 16 V 170 180 230 Elec. 5211*1857*2700 11591
  KT-MZ2050 2050/1640 1860/1488 418 S16R-PTA2-C 16 V 170 180 230 Elec. 5311*2590*2978 12258
  KT-MZ2200 2200/1760 2000/1600 432 S16R-PTAA2-C 16 V 170 180 230 Elec. 5689*2202*2723 12833

   

  KT-ME JAPAN MITSUBISHI SPECIFIKIMI 50HZ @ 1500RPM
  Modeli Genset 50HZ PF=0.8 400/230V 3Fazë 4 Tela Modeli i motorit cyl I mërzitur Lejleku Kapaciteti i sistemit të lubrifikantit Guvernatori Dimensioni i tipit të hapur
  Fuqia e gatishmërisë Fuqia kryesore Kundër 100% (L/H)
  KVA/KW KVA/KW MM MM L   L×W×H(MM) Pesha KG
  KT-ME315 315/252 288/230 66 S6B-PTA2 6L 135 150 50 Elec. 3180*1350*1770 2858
  KT-ME400 400/320 365/292 81 S6B3-PTA 6L 135 170 50 Elec. 3180*1350*1770 3196
  KT-ME485 485/388 440/352 97 S6A3-PTA 6L 150 175 80 Elec. 3530*1350*1850 3863
  KT-ME688 688/550 625/500 138 S6R2-PTA 6L 170 220 92 Elec. 3600*1520*2140 5122
  KT-ME720 720/576 655/524 138 S6R2-PTA 6L 170 220 92 Elec. 3600*1520*2140 5122
  KT-ME810 810/648 735/588 158 S12A2-PTA 12 V 150 160 120 Elec. 4050*1630*2080 6370
  KT-ME1100 1100/880 1000/800 227 S12H-PTA 12 V 150 175 200 Elec. 4330*1760*2380 8358
  KT-ME1375 1375/1100 1250/1000 266 S12R-PTA 12 V 170 180 180 Elec. 4560*2250*2380 9435
  KT-ME1485 1485/1188 1350/1080 281 S12R-PTA2 12 V 170 180 180 Elec. 4560*2250*2380 9548
  KT-ME1625 1625/1300 1475/1180 308 S12R-PTAA2 12 V 170 180 180 Elec. 5030*2230*2550 10835
  KT-ME1815 1815/1452 1650/1320 310 S16R-PTA 16 V 170 180 230 Elec. 5450*2250*2530 12062
  KT-ME1875 1875/1500 1700/1360 310 S16R-PTA 16 V 170 180 230 Elec. 5450*2250*2530 12340
  KT-ME2050 2050/1640 1860/1488 418 S16R-PTA2 16 V 170 180 230 Elec. 5450*2250*2530 12475
  KT-ME2200 2200/1760 2000/1600 432 S16R-PTAA2 16 V 170 180 230 Elec. 5780*2230*2550 13724
  KT-ME2420 2420/1936 2200/1760 472.7 S16R2-PTAW 16 V 170 220 260 Elec. 5990*2230*2550 14404
  KT-ME2500 2500/2000 2270/1816 472.7 S16R2-PTAW 16 V 170 220 260 Elec. 5990*2230*2550 14404
  SPECIFIKIMI I SERISË MITSUBISHI KT-M 60HZ @ 1800RPM
  Modeli Genset 60HZ PF=0,8 440/220V 3fazë 4 tela Specifikimi i motorit Të dhënat e tendës së gjeneratorit Genset e të dhënave të hapura
  Fuqia e gatishmërisë Fuqia kryesore Kundër 100% (L/H) Modeli i motorit Cyl. Gov. Zhvendosja (L) Dimensioni (MM) pesha (KG) Dimensioni (MM) Pesha (KG)
  KVA/KW KVA/KW
  KT-M8 8.2/6.5 7.5/6 2.79 L3E-W461DG 3L Elec 0,952 1900*730*1130 625 1200*540*850 460
  KT-M13 12.5/10 11.5/9.2 4.27 S3L2-W461DG 3L Elec 1.318 1900*730*1130 625 1200*540*950 460
  KT-M26 26/21 23.5/19 9.06 S4Q2-Y365DG 4L Elec 2.505 1900*730*1130 700 1350*540*950 491
  KT-M35 35/28 32/26 11.42 S4S-Y365DG 4L Elec 3.331 2250*950*1280 835 1550*740*1250 693
  KT-M37 37/30 33.8/27 12.07 S4S-Y365DG 4L Elec 3.331 2250*950*1280 835 1550*740*1250 693
  KT-M44 44/35 40/32 14.92 S4S-Y3DT65DG 4L Elec 3.331 2250*950*1280 1090 1640*740*1250 890
  KT-M48 48/38 43.8/35 16.33 S4S-Y3DT65DG 4L Elec 3.331 2250*950*1280 1090 1640*740*1250 890
  KT-M330 330/264 300/240 93 S6B-PTA2 6L Elec 12.88 4350*1500*2260 4020 3180*1350*1770 2858
  KT-M360 360/288 325/260 100.9 S6B-PTA2 6L Elec 12.88 4350*1500*2260 4020 3180*1350*1770 2858
  KT-M395 395/316 360/288 106.9 S6B3-PTA 6L Elec 14.6 4350*1500*2260 4020 3180*1350*1770 3196
  KT-M440 440/352 400/320 118.8 S6B3-PTA 6L Elec 14.6 4350*1500*2260 4020 3180*1350*1770 3196
  KT-M500 500/400 450/360 137 S6A3-PTA 6L Elec 18.56 4650*1600*2260 5270 3530*1350*1850 3863
  KT-M525 525/420 475/380 144.6 S6A3-PTA 6L Elec 18.56 4650*1600*2260 5270 3530*1350*1850 3863
  KT-M535 535/428 488/390 148.6 S6A3-PTA 6L Elec 18.56 4650*1600*2260 5270 3530*1350*1850 3863
  KT-M600 600/480 550/440 168.5 S6R-PTA 6L Elec 24.51 4950*1800*2514 5630 3560*1410*1933 5210
  KT-M650 650/520 594/475 181.9 S6R-PTA 6L Elec 24.51 4950*1800*2514 5630 3560*1410*1933 5210
  KT-M710 710/568 645/516 197.7 S6R-PTA 6L Elec 24.51 4950*1800*2514 5630 3560*1410*1933 5210
  KT-M850 850/680 775/620 237.5 S12A2-PTA 12 V Elec 33,93 Enë 20GP 12750 4050*1630*2080 6370
  KT-M880 880/704 800/640 245.1 S12A2-PTA 12 V Elec 33,93 Enë 20GP 12750 4050*1630*2080 6370
  KT-M1170 1170/936 1063/850 313.4 S12H-PTA 12 V Elec 37.11 Enë 20GP 12750 4330*1760*2380 8358
  KT-M1200 1200/960 1100/880 324.4 S12H-PTA 12 V Elec 49.03 Enë 20GP 12750 4560*2250*2380 9435
  KT-M1320 1320/1056 1200/960 351.6 S12R-PTA 12 V Elec 49.03 Enë 20GP 12750 4560*2250*2380 9435
  KT-M1415 1415/1132 1287/1030 377.1 S12R-PTA 12 V Elec 49.03 Enë 20GP 12750 4560*2250*2380 9435
  KT-M1470 1470/1176 1338/1070 404.9 S12R-PTA2 12 V Elec 49.03 Enë 20GP 12750 4560*2250*2380 9548
  KT-M1600 1600/1280 1450/1160 438.8 S12R-PTA2 12 V Elec 49.03 Enë 20GP 12750 4560*2250*2380 9548
  KT-M1788 1788/1430 1625/1300 477 S12R-PTAA2 12 V Elec 49.03 Enë 20GP 12750 5030*2230*2550 10835
  KT-M1925 1925/1540 1750/1400 509.5 S16R-PTA 16 V Elec 65,37 Kontejner 40HQ 20800 5450*2250*2530 12062
  KT-M2125 2125/1700 1925/1540 582.5 S16R-PTA2 16 V Elec 65,37 Kontejner 40HQ 20800 5450*2250*2530 12475
  KT-M2375 2375/1900 2150/1720 626 S16R-PTAA2 16 V Elec 65,37 Kontejner 40HQ 20800 5780*2230*2550 13724
 • Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni atë

  Produkte të ngjashme

  • KT-SDEC Series Diesel Generator

   Gjenerator me naftë të serisë KT-SDEC

   Përshkrimi: Shanghai Diesel Engine Co., Ltd. (SDEC), me SAIC Motor Corporation Limited si aksioner kryesor, është një ndërmarrje e madhe shtetërore e teknologjisë së lartë e angazhuar në kërkimin dhe zhvillimin dhe prodhimin e motorëve, pjesëve të motorit dhe grupeve të gjeneratorëve, zotëron një qendër teknike të nivelit shtetëror, një stacion pune për postdoktoraturë, linja prodhimi automatike të nivelit botëror dhe një sistem sigurimi të cilësisë që plotëson standardet e makinave kalimtare.E para ishte Fabrika e motorëve me naftë në Shangai, e cila ishte themeluar...

  • KT-Perkins Series Diesel Generator

   Gjenerator me naftë të serisë KT-Perkins

   Përshkrimi: Perkins Engine Co., Ltd. është një degë e Caterpillar Corporation dhe është një nga furnizuesit kryesorë në botë të motorëve me naftë dhe gaz natyror jashtë rrugës.Perkins Engine Co., Ltd. u themelua në vitin 1932, me një prodhim vjetor prej afro 400,000 motorësh.Perkins ofron motorë me naftë dhe gaz 4-2000 kW për prodhuesit e mëdhenj të pajisjeve të energjisë si Chrysler, Ferguson dhe Wilson.Më shumë se 800 prodhues kryesorë zgjedhin zgjidhjet e energjisë Perkins në bujqësi, prodhimin e energjisë elektrike, bashkë...

  • KT-KUBOTA Series Diesel Generator

   Gjenerator me naftë të serisë KT-KUBOTA

   Përshkrimi: KUBOTA Group u themelua në vitin 1890 dhe ka një histori prej më shumë se 120 vjetësh.Kubota Group është prodhuesi më i madh i makinerive bujqësore në Japoni.Për një kohë të gjatë, ajo ka zhvilluar vazhdimisht teknologji dhe produkte të avancuara në përputhje me kërkesat e The Times në fushat e "ujit", "tokës" dhe "mjedisit", të cilat janë të lidhura ngushtë me jetën dhe kulturën njerëzore, dhe ka dhanë kontributin e duhur në jetën e pasur dhe të bukur të qenieve njerëzore.Operatori i grupit Kubota...

  • KT-Doosan Series Diesel Generator

   Gjenerator dizel i Serisë KT-Doosan

   Përshkrimi: Doosan Mobile Power është një ndarje e Grupit Doosan të Koresë së Jugut.Në nëntor 2007, Doosan Group, një nga kompanitë e Fortune 500 në botë, bleu një pjesë të bizneseve të Ingersoll Rand.Pas një sërë integrimesh biznesi, Doosan Mobile Power Division u krijua më në fund.Doosan Mobile Power ofron pajisje të lëvizshme të energjisë për infrastrukturën globale, minierat, ndërtimin e anijeve, zhvillimin e energjisë dhe industritë e tjera të ndërtimit inxhinierik, duke përfshirë kompresat e lëvizshme të ajrit...

  • KT-Yangdong Series Diesel Generator

   Gjenerator me naftë të serisë KT-Yangdong

   Përshkrimi: Yangdong Co., Ltd është një degë e YTO Group.Yangdong Co., Ltd me konceptin "integritet, pragmatik, inovativ" për të ofruar produkte të teknologjisë së lartë, me performancë të lartë, me cilësi të lartë dhe shërbim të klasit të parë për qëllimin, t'i përmbahet inovacionit shkencor dhe teknologjik, për t'u bërë ekspertë në zgjidhjet e integruara të energjisë .Kompania rriti përpjekjet për R & D, duke u mbështetur në epërsinë teknike të Qendrës Kombëtare Teknike të Grupit YTO dhe bashkëpunoi me Institutin Kërkimor Jugperëndimor...

  • KT-Deutz Series Diesel Generator

   Gjenerator me naftë të serisë KT-Deutz

   Përshkrimi: Deutz FAW (Dalian) Diesel Engine Co., Ltd. është formuar nga themeluesi i industrisë botërore të motorëve - gjermani Deutz AG dhe industria kineze e automobilave. Lideri i China FAW Group Corporation ka investuar një total prej 1.4 miliardë RMB në një Raporti 50% dhe u krijua në gusht 2007. Ka 2,000 punonjës dhe një kapacitet vjetor prodhimi prej 200,000 njësi.Kompania ka një platformë energjetike të klasit botëror.Produktet kryesore janë C, E∕F, DEUTZ tre platforma produktesh, tre seri o...