• head_banner_01

Gjenerator benzine

  • Gasoline Generator

    Gjenerator benzine

    Përshkrimi: Gjeneratori i benzinës, gjeneratori i shtëpisë, Kompleti i gjeneratorëve të benzinës, Generatori i benzinës, Gjeneratori portativ i benzinës, Gjeneratori i vogël KT Kompletet e gjeneratorëve të benzinës zakonisht përdoren për komunikime emergjente, riparime emergjente ose furnizime rezervë me energji elektrike për dhomat e kompjuterëve të rrjetit me akses të vogël dhe dhomat e kompjuterave.Ato janë të pajisura me pajisje ndezëse elektrike.Krahasuar me gjeneratorët e zakonshëm të ndezjes me dorë, nisja është më e lehtë dhe më e lehtë!Njësi të mëdha nafte nuk mund të transportohen, dhe benzinë ​​e lehtë...