• head_banner_01

Генератор на бензин

  • Gasoline Generator

    Генератор на бензин

    Опис: Генератор на бензин,домашен генератор,Генератор за бензин,Генератор на бензин,Пренослив генератор на бензин,Мал генератор KT Комплетовите бензински генератори обично се користат за итни комуникации, итни поправки или резервни напојувања за компјутерски простории со мала пристапна мрежа и компјутерски простории.Тие се опремени со електрични уреди за стартување.Во споредба со обичните генератори за рачно стартување, стартувањето е полесно и полесно!Огромни дизел единици не можат да се транспортираат, а лесниот бензин...