• head_banner_01

Wilujeng! Densel Genset sanés pikeun Perumahan Anjog di Situs Palanggan

Saatos ngalangkungan pamariksaan propésional, éta susunan generatorprodusén Kentpower Electromekanical dikirimkeun gancang. Ayeuna susunan generator kabuka-bungkus dikirim ka perumahan salaku sumber kakuatan cadangan anu aman sareng dipercaya pikeun nyayogikeun palanggan ku kaluaran kakuatan anu aman, stabil sareng dipercaya.

 

The gensetdugi ka situs konsumén, ngalirkeun cek panarimaan, sareng aya dina tempatna. Dina waktos anu sasarengan, insinyur Kentpower ogé debugging mesin dina waktos anu munggaran, maréntahkeun nasabah nganggo sareng ngoperasikeun, sareng tungtungna nganteurkeunana ka palanggan kalayan sampurna.

KT Diesel Generator with Top Quality

Sacara umum, susunan generator solar tiasa dianggo teras salami 12 jam sareng kakuatan kaluaran dina kaayaan lingkungan sapertos kieu:

 

1. Suhu sakitar: 5 ~ 40 ℃

 

2. Kalembaban relatif: <85% (25 ℃)

 

3. Ketinggian: <1000 méter

 

4. Dengdekkeun bujur nalika damel: <10 derajat

 

5. Teu aya lebu konduktif, gas korosif anu ngancurkeun insulasi logam, sareng tempat bahaya ledakan

 

Kentpower ngahasilkeun set anu maju dina produksi sareng dirarancang kalayan saé. Aranjeunna ngagaduhan ciri anu luar biasa sapertos téknologi dewasa, kinerja stabil, tabungan ékonomi, sareng operasi awét. Aranjeunna parantos seueur dianggo dina produksi industri sareng pertanian, konstruksi rékayasa, komunikasi kakuatan, médis sareng kaséhatan, kantor komérsial, sareng aplikasi jasa umum.


Pos waktos: Jun-07-2021