• head_banner_01

Честитки Друг дизел генсет за недвижнини пристигнува на страната на клиентот

По положувањето на стручната инспекција, на комплет генераторпроизводителот Кентпауер Електромеханички брзо го испрати. Сега сет на генератори со отворена рамка е испратен до недвижен имот како безбеден и сигурен резервен извор на енергија за да им обезбеди на клиентите безбедна, стабилна и сигурна излезна моќност.

 

На родотпристигнува на страницата на клиентот, ја поминува проверката за прифаќање и е на место. Во исто време, инженерите од Кентпауер, исто така, ја дебагираа машината за прв пат, го упатуваа клиентот да користи и да работи и, конечно, совршено му ја доставија на клиентот.

KT Diesel Generator with Top Quality

Општо, комплетите на генератори на дизел можат да работат континуирано 12 часа и излезна моќност под следниве услови на животната средина:

 

1. Температура на околината: 5 ~ 40

 

2. Релативна влажност: <85% (25 ℃)

 

3. Висина: <1000 метри

 

4. Надолжно навалување при работа: <10 степени

 

5. Нема спроводлива прашина, корозивен гас што ја уништува изолацијата на металот и местата на опасност од експлозија

 

Комплетите за генерирање на Kentpower се напредни во производството и се добро дизајнирани. Тие имаат извонредни карактеристики како што се зрела технологија, стабилни перформанси, економски заштеди и долготрајно работење. Тие се широко користени во индустриско и земјоделско производство, инженерска конструкција, енергетски комуникации, медицински и здравствени, комерцијални канцеларии и апликации за јавни услуги.


Време на објавување: јуни-07-2021 година