• head_banner_01

Sugeng rawuh! Genset Diesel liyane kanggo Real Estate Tekan Situs Pelanggan

Sawise lulus inspeksi profesional, ing pesawat generatorpabrikan Kentpower Elektromekanik dikirim kanthi cepet. Saiki kumpulan generator bingkai mbukak dikirim menyang real estate minangka sumber daya serep sing aman lan andal kanggo nyedhiyakake output tenaga sing aman, stabil lan andal.

 

Ing gensettekan situs pelanggan, ngirim cek panrima, lan wis ana. Sanalika, para insinyur Kentpower uga debug mesin kasebut kaping pisanan, dhawuhe pelanggan nggunakake lan ngoperasikake, lan pungkasane ngirimake menyang pelanggan kanthi sampurna.

KT Diesel Generator with Top Quality

Umume, generator generator solar bisa dienggo terus suwene 12 jam lan tenaga output ing kahanan lingkungan kaya ing ngisor iki:

 

1. Suhu sekitar: 5 ~ 40 ℃

 

2. Kelembapan relatif: <85% (25 ℃)

 

3. Dhuwur: <1000 meter

 

4. Miring longitudinal nalika digunakake: <10 derajat

 

5. Ora ana bledug konduktif, gas korosif sing ngrusak isolasi logam, lan papan bebaya bledosan

 

Kentpower ngasilake set maju ing produksi lan dirancang kanthi apik. Dheweke duwe ciri khas sing luar biasa kayata teknologi dewasa, kinerja stabil, tabungan ekonomi, lan operasi awet. Wis digunakake ing produksi industri lan pertanian, konstruksi teknik, komunikasi tenaga, medis lan kesehatan, kantor komersial, lan aplikasi layanan umum.


Wektu kiriman: Jun-07-2021