• head_banner_01

Urime! Një tjetër Diesel Genset për Pasuri të Patundshme Mbërrin në Faqen e Klientit

Pas kalimit të inspektimit profesional, grup gjeneratoriprodhuesi Kentpower Elektromekanik e dërgoi atë shpejt. Tani një grup gjeneratorësh me kornizë të hapur i dërgohet një pasurie të paluajtshme si një burim i sigurt dhe i besueshëm i energjisë rezervë për t'u siguruar klientëve një prodhim të sigurt, të qëndrueshëm dhe të besueshëm të energjisë.

 

gjenetiarrin në sitin e klientit, kalon kontrollin e pranimit dhe është në vend. Në të njëjtën kohë, inxhinierët e Kentpower gjithashtu korrigjuan gabimet e makinës për herë të parë, udhëzuan klientin të përdorte dhe funksiononte dhe më në fund ia dorëzuan atë konsumatorit në mënyrë të përsosur.

KT Diesel Generator with Top Quality

Në përgjithësi, grupet e gjeneratorëve me naftë mund të punojnë vazhdimisht për 12 orë dhe të prodhojnë energji nën kushtet e mëposhtme mjedisore:

 

1. Temperatura e ambientit: 5 ~ 40

 

2. Lagështia relative: <85% (25 ℃)

 

3. Lartësia: <1000 metra

 

4. Pjerrësia gjatësore gjatë punës: <10 gradë

 

5. Nuk ka pluhur përçues, gaz gërryes që shkatërron izolimin e metalit dhe vendet e rrezikshme nga shpërthimi

 

Kompletet gjeneruese të Kentpower janë të përparuara në prodhim dhe të mirë-dizajnuara. Ato kanë karakteristika të jashtëzakonshme si teknologjia e maturuar, performanca e qëndrueshme, kursimet ekonomike dhe funksionimi afatgjatë. Ato janë përdorur gjerësisht në prodhimin industrial dhe bujqësor, ndërtimin inxhinierik, komunikimet e energjisë, mjekësinë dhe shëndetësinë, zyrat komerciale dhe shërbimet publike.


Koha e postimit: Qershor-07-2021