• head_banner_01

SET GJENERATORësh DIELEL PËR INDUSTRINË E KOMUNIKACIONIT

p7

KENTPOWER e bën komunikimin më të sigurt.Kompletet e gjeneratorëve me naftë përdoren kryesisht për konsumin e energjisë në stacione në industrinë e komunikimit.Stacionet e nivelit provincial janë rreth 800 KW, dhe stacionet e nivelit komunal janë 300-400 KW.Në përgjithësi, koha e përdorimit është e shkurtër.Zgjidhni sipas kapacitetit rezervë.Nën 120 KW në nivel qyteti dhe qarku, në përgjithësi përdoret si njësi me linjë të gjatë.Përveç funksioneve të vetë-nisjes, vetë-ndërrimit, vetë-funksionimit, vetë-futjes dhe vetë-fikjes, aplikacione të tilla janë të pajisura me alarme të ndryshme defektesh dhe pajisje mbrojtëse automatike.

Zgjidhje

Kompleti i gjeneratorit me performancë të shkëlqyer dhe të qëndrueshme adopton një dizajn me zhurmë të ulët dhe është i pajisur me një sistem kontrolli me funksion AMF.Duke u lidhur me ATS-në, sigurohet që pasi të jetë ndërprerë furnizimi kryesor me energji elektrike i stacionit të komunikimit, sistemi alternativ i energjisë duhet të jetë në gjendje të sigurojë energji menjëherë.

Avantazhi

• Ofrohen një seri e plotë produktesh dhe zgjidhjesh për të reduktuar kërkesat e përdoruesit për zotërimin e teknologjisë dhe për të bërë përdorimin dhe mirëmbajtjen e njësisë më të lehtë dhe më të lehtë;

• Sistemi i kontrollit ka funksionin AMF, mund të ndizet automatikisht dhe ka funksione të shumta automatike të mbylljes dhe alarmit nën monitorim;

• ATS opsionale, njësia e vogël mund të zgjedhë njësinë ATS të integruar;

• Prodhimi i energjisë me zhurmë jashtëzakonisht të ulët, niveli i zhurmës së njësive nën 30KVA është 7 metra nën 60dB(A);

• Performanca e qëndrueshme, koha mesatare ndërmjet dështimeve të njësisë nuk është më pak se 2000 orë;

• Njësia ka përmasa të vogla dhe disa pajisje mund të zgjidhen për të përmbushur kërkesat e funksionimit në zona të ftohta dhe me temperaturë të lartë;

• Dizajni dhe zhvillimi i personalizuar mund të bëhet për nevojat e veçanta të disa klientëve.


Koha e postimit: Shtator-09-2020