• head_banner_01

КОМУНИКАЦИСКА ИНДУСТРИЈА

p7

KENTPOWER ја прави комуникацијата побезбедна.Комплетовите за дизел генератори главно се користат за потрошувачка на енергија во станиците во комуникациската индустрија.Станиците на ниво на провинција се околу 800 KW, а станиците на ниво на општина се 300-400 KW.Општо земено, времето на употреба е кратко.Изберете според резервниот капацитет.Под 120 KW на ниво на град и област, генерално се користи како долга единица.Покрај функциите на само-палење, само-префрлување, самостојно вклучување, самовнесување и самоисклучување, таквите апликации се опремени со разни аларми за дефекти и уреди за автоматска заштита.

Решение

Генераторскиот комплет со одлични и стабилни перформанси прифаќа дизајн со низок шум и е опремен со контролен систем со функција AMF.Со поврзување со ATS, се обезбедува дека штом ќе се исклучи главното напојување на комуникациската станица, алтернативниот електроенергетски систем мора веднаш да може да обезбеди струја.

Предност

• Обезбеден е целосен сет на производи и решенија за да се намалат барањата на корисникот за владеење со технологијата и да се олесни и олесни користењето и одржувањето на единицата;

• Контролниот систем има функција AMF, може автоматски да се стартува и има повеќекратни функции за автоматско исклучување и аларм под мониторинг;

• Изборен ATS, мала единица може да избере вградена единица ATS;

• Производство на енергија со ултра ниска бучава, нивото на бучава на единиците под 30KVA е 7 метри под 60dB(A);

• Стабилни перформанси, просечното време помеѓу дефектите на единицата не е помало од 2000 часа;

• Единицата е мала по големина, а некои уреди може да се изберат за да ги задоволат работните барања во области со студени и високи температури;

• Приспособен дизајн и развој може да се направат за посебните потреби на некои клиенти.


Време на објавување: 09-09-2020 година