• head_banner_01

Генератор за висок напон на КТ

  • The High-Voltage Generator Set

    Комплет за генератор со висок напон

    Високонапонскиот генератор е главно да ја задоволи побарувачката на енергија од високонапонската опрема, потребата за пренос на електрична енергија на долги растојанија и паралелното работење на оптоварувања со голема моќност. Сценарија за примена на комплети на генератори со висок напон: Општо, комуникациски центри, нисконапонските генератори можат да го решат проблемот со резервната моќност. Во комуникациски центри од големи размери, особено од ИДЦ од голем обем, попогодни се комплетите на генератори со висок напон. Тоа е да се каже, генераторот на висок напон го ...