• head_banner_01

Generator Tegangan Tinggi KT

  • The High-Voltage Generator Set

    Set Generator Tegangan Tinggi

    Alat generator voltase dhuwur utamane kanggo nyukupi kebutuhan listrik peralatan voltase dhuwur, kebutuhan transmisi listrik jarak adoh, lan operasi paralel kanggo beban daya tinggi. Skenario Aplikasi Set Generator Tegangan Tinggi: Ing hub komunikasi umume, generator generator voltase murah bisa ngatasi masalah tenaga cadangan. Ing pusat komunikasi skala gedhe, utamane IDC skala gedhe, set generator tegangan dhuwur luwih cocog. Tegese, generator generator voltase ...