• head_banner_01

Genset kanthi Sistem Kontrol Cloud Cerdas - Monitor Peralatan Sampeyan kapan wae

Bubar, pesawat generator jinis senyap Kentpower teka ing situs pelanggan, lan mesin kasebut digunakake kanggo tenaga cadangan. Alesan kenapa dheweke bisa milih kumpulan generator KENTPOWER utamane amarga kekuatan perusahaan sing kuat, mode manajemen canggih, lan pabrik produksi cerdas mewah.

Merek sing adoh banget ing industri sing padha babagan biaya operasional, pasokan listrik sing stabil, emisi perlindungan lingkungan, pengurangan swara bisu, lan kontrol cerdas. Sawise mesin wis siyap, para insinyur kami bergegas menyang situs kasebut kanggo instalasi lan komisi wektu pisanan, priksa manawa mesin kasebut digunakake kanthi cepet lan kanggo nglindhungi kepentingan para pelanggan.

16.Kentpower Silent Diesel Genset Soundproof Type

Saiki kita nyengkuyung sistem layanan cloud, sing bakal ngasilake mupangat kanggo layanan sawise-penjualan. Yaiku, dealer utawa pangguna pungkasan bisa nginstal piranti lunak ing ponsel Android kanggo ngawasi operasi genset.Sampeyan bisa kanthi efektif nganalisa lan ngadili penyebab kegagalan unit kasebut mbatalake.

Iki ditindakake kanthi nginstal hardware modem cloud ing kontroler. Utawa sampeyan bisa nggunakake kontrol merek dhewe sing dilengkapi sistem cloud dhewe.

Keuntungan utama kanggo sampeyan yaiku:

1. Ngirit biaya layanan sampeyan

2. Nambahake efisiensi layanan sampeyan

Pilih generator Kentpower, dadi sampeyan ora kuwatir nggunakake listrik!


Wektu kiriman: Jun-29-2021