• head_banner_01

KT Gas Pengatur Alam disetél

  • KT Natural Gas Generator set

    KT Gas Pengatur Alam disetél

    Syarat pikeun Gas Pengetahuan Alam: (1) Kandungan metana henteu kedah langkung handap tina 95%. (2) Suhu gas alam kedah antara 0-60。 (3) Henteu kedah najis dina gas. Cai dina bénsin kedahna kirang ti 20g / Nm3. (4) Nilai panas sahenteuna kedah 8500kcal / m3, upami kirang tina nilai ieu, kakuatan mesin bakal ditolak. (5) Tekanan gas kedah 3-100KPa, upami tekananna kirang ti 3KPa, kipas booster perlu. (6) Gas kedah dehidrasi sareng desulfurisasi. Mastikeun...