• head_banner_01

Комплет генератор на природен гас KT

  • KT Natural Gas Generator set

    Комплет генератор на природен гас KT

    Барања за природен гас: (1) Содржината на метан не треба да биде пониска од 95%. (2) Температурата на природниот гас треба да биде помеѓу 0-60 (3) Во гасот не смее да има нечистотија. Водата во гасот треба да биде помала од 20g / Nm3. (4) Топлинската вредност треба да биде најмалку 8500kcal / m3, ако е помала од оваа вредност, моќноста на моторот ќе се намали. (5) Притисокот на гасот треба да биде 3-100KPa, ако притисокот е помал од 3KPa, засилувачот е неопходен. (6) Гасот треба да биде дехидриран и сулфурен. Осигурај се...