• head_banner_01

Делови на генераторот Јангдонг

  • Yangdong Generator Parts

    Делови на генераторот Јангдонг

    Модел на мотор: YANGDONG Y380 Y385 Y480 Y485 Y490 Y4100 Y4102 Y4105 YTO YTR4105 YTR4108 Главни делови Повторно вграден комплет: Полици за цилиндри / клип / клипна игла / прстен на клипот / крук / воден заптив склопување Поврзувачка шипка / Основна обвивка за лежиште / Поврзувачка шипка Лежиште пумпа за вбризгување на гориво / инјектор за гориво / млазница за инјектирање / клип Цилиндер / Заптивка за глава / блок на цилиндар Вентил за внесување / издувен вентил Пумпа за масло / пумпа за вода / ...